Stem borstvoeding.com voor de Baby en Kids Infosite-Award 2009

logo-bv.com.jpgDankzij jullie stemmen van een paar maanden terug behoort Borstvoeding.com nu tot de twintig beste informatieve sites. Super, daar zijn we heel blij mee!! Maar… het team van Borstvoeding.com wil beslist uit deze groep tot de allerbeste gekozen worden. Daarom hebben we jouw stem nodig.

Aarzel niet en stem nu op Borstvoeding.com via deze link. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat wij op 19 februari op de NegenMaandenBeurs gehuldigd worden.
Blij met Borstvoeding.com? Stuur deze link dan door aan al je vrienden. Zet de oproep op de forums waar je komt en op je Hyves, en vraag vooral iedereen om te stemmen op Borstvoeding.com.

banner-draagdoek.jpgEn tot slot onze tip: stem ook op Draagdoek.nl voor de Baby & Kids Webshops-Award. Helaas blijkt het systeem zo opgezet dat je maar één keer, op één site kunt stemmen; je hebt dus meer emailadressen nodig om zowel op borstvoeding.com én opdraagdoek.nl te stemmen.

Stemmen kan tot 15 februari 2009. Het meeste aantal stemmen telt voor 50% mee, en uiteindelijk bepaalt een deskundige jury wie de drie winnaars zullen zijn.

Dank! En tot ziens op de NegenMaandenBeurs, waar ik trouwens ook zal zijn om de boeken Eten voor de Kleintjes en Borstvoeding te signeren, in de stand van Draagdoek.nl natuurlijk. Hier lees je hoe laat en waar je me op de beurs kunt vinden.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden