Videoconsult door lactatiekundige

Op borstvoeding.com krijgen we veel persoonlijke vragen van moeders. Meestal kunnen we je verwijzen naar één van onze artikelen, maar soms adviseren we je ook om een lactatiekundige te raadplegen.

Voor niet elke vraag is een huisbezoek of een intensief consult nodig. Voor die vragen kun je elke maandagochtend tussen 09:30 en 12:00 uur een videoconsult met Mignon Waals, lactatiekundige IBCLC, inplannen.

 Mignon is zelf een jonge moeder met ruime borstvoedingservaring. Zij beheert samen met een aantal collega’s de facebookpagina van borstvoeding.com én zij heeft een eigen lactatiekundige praktijk (lactatiekundigebollenstreek.nl). Haar jarenlange praktische ervaring in de kraamzorg, verpleegkunde, verloskunde en research is in 2021 aangevuld met het certificaat van lactatiekundige IBCLC. Sinds 2022 is zij bestuurslid van de VSBB (Vereniging Specialisten Borstvoeding en Babybegeleiding). Nu is zij elke maandagochtend ook voor kortere vragen bereikbaar voor onze lezers.

Je kunt een kwartier (of een veelvoud hiervan) inplannen in de agenda. De minimale afname is 15 minuten. Na het reserveren van een plekje betaal je vooraf. Op de afgesproken tijd neemt Mignon contact met je op.

Een videoconsult kost € 20,00 per 15 minuten. Er wordt van dit consult geen verslaglegging gedaan. Je hoeft geen verwijzing te hebben en het maakt niet uit waar je woont in Nederland.

Mocht er tijdens het videoconsult blijken dat je toch beter persoonlijk gezien kan worden dan verwijst ze je naar een collega. 

Als je meer tijd nodig hebt voor je vragen kun je natuurlijk ook een langer consult inboeken. Kijk voor de mogelijkheden op de website.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden