Wandelwagensoos in Arnhem doet nu ook in borstvoeding

zkdskndgn-6.jpgDe Wandelwagensoos bestond in januari 2013 een jaar! Een mooi moment om te starten met het Borstvoedingscafé in Arnhem. Elke tweede maandag van de maand kunnen (aanstaande) moeders langskomen voor koffie of thee, gezelligheid en informatie over borstvoeding.
De Wandelwagensoos is een ontmoetingsplek voor ouders met kleine kinderen in Arnhem. Het doel is om een plek te bieden waar je iets leuks kan doen met je kind in het gezelschap van andere ouders. Op het programma staan actieve workshops zoals peuteryoga, babysensory, muziek maken en ook informatieve workshops
over bijvoorbeeld zindelijk worden, babygebaren en speelgoed.
Daarnaast zijn er soosochtenden, je kunt langskomen om even bij te kletsen of te ontspannen terwijl je kind lekker speelt in de ruime speelhoek met zelfs een ballentent. Tijdens deze ochtenden zijn er ook tweedehands kleertjes te koop. Deze zijn allemaal gegeven door verschillende ouders en worden voor slechts € 1,50 per stuk weer verkocht.

Oprichtster Angelike: ‘Toen ik zelf moeder was geworden (van Roosmarijn in april 2011) had ik heel erg de behoefte om ergens heen te gaan met mijn kind. Ik vond het fijn om met haar te wandelen in het park, maar had ook behoefte aan gezelligheid. Ik wist dat er in andere steden babycafés waren, maar in Arnhem was dat niet. Dus besloot ik zelf wat te organiseren. Ik begon met het maken van een mooie en duidelijke website, zodat mensen een goed beeld krijgen van wat het precies is. De Wandelwagensoos heeft een eigen ruimte die heel kindvriendelijk is. Ik hoop dat het nog groter kan worden, misschien wel dat we elke dag open zijn.’

De Wandelwagensoos is een stichting en alle inkomsten worden gebruikt voor het in stand houden van de Wandelwagensoos. Ook draagt de Wandelwagensoos graag bij aan andere doelen. Ook zin om langs te komen met je kleine? Er is een locatie in Arnhem Noord en Zuid. Meer informatie kun je vinden op de website. Nieuwe bezoekers zijn altijd heel erg welkom!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden