Oproep, moeders gezocht in verband met enquête!

enquete1.jpgBeste mensen, de enquete is gesloten!
Ik wil iedereen die de enquête heeft ingevuld hartelijk bedanken, ik kreeg ruim 250 reacties! Mmet jullie hulp kan ik nu conclusies trekken voor mijn onderzoek!
Bedankt! Esther Smit
Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Esther Smit, vierdejaars studente aan de Hogeschool van Amsterdam opleiding Pedagogiek. Voor mijn afstudeerscriptie doe ik een onderzoek in opdracht van Zorg voor Borstvoeding in verband met borstvoedingcertificering van instellingen.
Bij deze wil ik om je hulp vragen. Ben jij moeder van een baby die geboren is tussen september 2014 en december 2014? Wil je dan een anonieme enquête invullen die maximaal tien minuten van je tijd vraagt? De enquête gaat over de volgende onderwerpen: factoren die de borstvoedingsperiode beïnvloeden, pedagogische draagkracht (het gevoel
de opvoeding en verzorging aan te kunnen) en voorlichting over borstvoeding.

Ik wil het volgende onderzoeken: Op welke manier kunnen zorginstellingen factoren die de duur van de borstvoedingsperiode beïnvloeden, integreren in de voorlichting over borstvoeding, zodat de pedagogische draagkracht van de moeder wordt ondersteund?

Het product van dit onderzoek wordt een checklist met handvatten voor cursusleiders in zorginstellingen, om factoren die de duur van de borstvoedingsperiode beïnvloeden en de pedagogische draagkracht van de moeder ondersteunen, te kunnen integreren in de voorlichting over borstvoeding.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!
Esther Smit

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden