Oproep: wie geeft ook wel eens borstvoeding aan een kindje van een ander

nwsbrcht-oproep2.jpgMijn eeneiige tweelingzus en ik waren precies tegelijk zwanger van onze eerste kindjes. Alle twee hebben we een half jaar volledig borstvoeding gegeven. Al snel bleek mijn nichtje, als haar moeder er even niet was, toch het best te troosten bij mij aan de borst. En als mijn zus op mijn kindje paste, hoefde ik niet eerst te kolven als ik hem even bij haar bracht. Handig!
Samen op vakantie dronk zij de ene avond een wijntje en nam ik de borstvoedingshoneurs waar en de volgende avond draaiden we de rollen om.
Zo hebben we elkaars kindjes een flink aantal keer gevoed. Ook gekolfde flesjes werden rustig gedeeld of uitgewisseld. Wij zijn hier vanaf dag één heel open over geweest naar de buitenwereld, maar merkten dat mensen dit best vreemd vonden.

Deze moeder is journalist en wil er graag een artikel over schrijven in een tijdschrift. Ze is op zoek naar moeders die ook het kindje van een ander hebben gevoed of wiens kindje misschien gevoed is door een zus of goede vriendin. Al is het maar één keer!

Stuur een mail naar het Kenniscentrum Borstvoeding. Wij sturen je mail door naar deze moeder.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden