Lief Kleintje bestaat op 28 november een jaar! Tijd voor een feestje!

trudie.jpgLief Kleintje is uniek in Noord Nederland. Op 28 november 2016 bestaat Lief Kleintje in Boornbergum 1 jaar! Ter ere van dit 1-jarig bestaan is er een feestweek met leuke aanbiedingen en activiteiten. Zo kan iedereen op donderdagavond 1 december en zaterdag 3 december langskomen tijdens de draaginloop. Hier kunnen korte vragen over het dragen van je kindje aan de draagconsulenten worden gesteld. Kijk voor alle informatie over de feestweek op Lief Kleintje.
Lief Kleintje geeft (aanstaande) ouders in heel Friesland informatie over geboorte, kraamtijd, borstvoeding, de behoeften van hun kleintje, dragen, hechting tussen ouder en kind en meer. Daarbij verkoopt Lief Kleintje passende producten (o.a. draagdoeken, borstvoedingsbeha’s, en wasbare luiers) en verhuurt kolven, weegschalen en aanschuifbedjes. Ook worden er diverse workshops geboden, waaronder het dragen van je kleintje, babygebaren en babymassage.

In het afgelopen jaar hebben veel ouders en zorgverleners gebruik gemaakt van alle informatie en zorg die Lief Kleintje biedt. Dat gebeurde tijdens cursussen en workshops, informatieavonden en ook tijdens gastlessen op ROC Friese Poort.

De professionaliteit van Lief Kleintje is in dit jaar vergroot door het behalen van certificaten. Er zijn twee draagconsulenten werkzaam binnen Lief Kleintje. Esther Akkerman (tevens docent babygebaren) heeft haar basisopleiding voltooid en Trudie van der Zwaag (borstvoedingscoach, docent babymassage en zwangerschapsdocent) heeft als eerste Fries de volledige, driedelige opleiding voor draagconsulenten aan Die Trageschule met succes afgerond. Ze kunnen ouders met vragen omtrent ergonomisch dragen goed helpen en beschikken over de noodzakelijke kennis en ervaring om ouders en kindjes te helpen in bijzondere omstandigheden (zoals een rolstoelgebonden ouder, kindjes met heupafwijkingen, etc.).

Tijdens openingstijden kan iedereen die behoefte heeft aan eerlijke, onderbouwde informatie gewoon binnenlopen. De baby kan natuurlijk mee en in Lief Kleintje gevoed worden. Zo komen persoonlijke gesprekken tot stand en kunnen vragen op een ongedwongen manier worden gesteld en beantwoord. Veel onzekerheid bij ouders kan worden weggenomen door een luisterend oor en deskundig advies.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden