Nieuw in Webshop: Horigen 3D Borstkolven

horigen_chicture2.jpghorigen_grace2.jpg
Horigen ontwerpt borstkolven voor moeders die geen live borstvoeding kunnen geven aan hun kindje. Wij vinden dat moedermelk het meest waardevol is voor jouw baby’s gezondheid. Horigen borstkolven hebben een digitaal, touchscreen. Je leest hier af in welke modus of sterkte je aan het kolven bent en hebt zicht op de tijdsduur. Je kunt 9 afkolfmodi in de stimulati- of afkolffase kiezen. Een ander kenmerk van de Horigen borstkolf is de geheugenfunctie; deze stelt je in staat om meteen het vacuum waarmee je vertrouwd bent automatisch te activeren wanneer je de pomp aanzet. Horigen kolven zijn oplaadbaar zodat je altijd en overal moedermelk kunt kolven.

Nu verkrijgbaar in de Webshop van Kenniscentrum Borstvoeding!

Het 2 fase afkolfsysteem begint met korte, snelle zuigbewegingen totdat jouw melk begint te stromen. Vervolgens, na twee minuten, verandert deze in een traag ritme om de moedermelk te kolven. Met de eenvoudige plus/min knop kan je het vacuüm aanpassen om het meest comfortabele niveau zoeken zodat de melk het best zal stromen. Wanneer de melk eerder dan twee minuten begint te stromen, zet je de kolf handmatig over naar de afkolfmodus.

De beste eigenschap van Horigen borstkolven is de 3D-kolfset. Zachte siliconen schilden en tunnels die de tepel en aereola omhullen; zachte druk, vacuüm en massage kolven voldoende moedermelk voor jouw baby ten alle tijden dat je niet samen kunt zijn voor de live voedingen. Alle Horigen borstkolven hebben een gesloten systemeem met anti-baakflow. Pakketten bevatten flesadapter(s) om zowel standaard hals en brede hals flessen te kunnen gebruiken.

Nu verkrijgbaar in de Webshop van Kenniscentrum Borstvoeding!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden