JBC lanceert samen met Mammae een borstvoedings-kleding-collectie

jbc1.jpgJBC lanceert deze week een borstvoedingskledinglijn in samenwerking met Mammae, het Belgische merk dat bekend staat om zijn innovatieve borstvoedingsbeha’s. ‘Mammae by JBC’ is een borstvoedingscollectie die tegelijk praktisch én trendy is. Praktisch, dankzij het gepatenteerde omslagsysteem waarmee mama’s discreet borstvoeding kunnen geven. Trendy, dankzij de frisse prints en zomerse kleuren van de JBC-ontwerpers.

De eerste ‘Mammae by JBC’-collectie is vanaf dinsdag 15 maart 2016 te koop in de JBC-winkels en via de JBC-website. In de webshop zijn de jurken en tops bovendien te verkrijgen in twee extra kleuren, zwart en marineblauw. De prijzen variëren van € 24,90 tot € 59,90 en zijn beschikbaar in maat XS-XL.

Toen de vriendinnen Martine Boonen en Eva Boonen in 2007 allebei een kindje kregen, merkten ze hoe moeilijk het was om hun baby discreet de borst te geven. Ze ontwikkelden dan maar zelf de enige borstvoedingsbeha in Europa en de VS waarmee je kan voeden zonder de borst te ontbloten. ‘Zeven jaar later draagt één op vier borstvoedende mama’s in België een Mammae. Een eigen kledinglijn kon niet langer uitblijven’, aldus oprichtster Martine Boonen.

Het team achter Mammae ontwierp zwangerschap- en borstvoedingskleding met een speciale sluiting aan de borst om makkelijker borstvoeding te kunnen geven. JBC bleek de ideale partner om het zeer specifieke ontwerp in productie te brengen en er een extra trendy touch aan te geven. ‘We hebben een patent aangevraagd op Mammae kledij. De kleding wordt exclusief bij JBC verkocht zegt Eva Boonen. De JBC-klant wordt dus extra verwend.

Uniek sluitsysteem om discreet te kunnen voeden

Hoe het unieke sluitsysteem werkt? Met één simpele beweging maak je de omslag los, waardoor je discreet kan voeden of de borst helemaal kan ontbloten. Het slimme systeem om de omslag te knopen onthoudt welke borst bij de volgende voeding aan de beurt is. De jurkjes en blouses zijn compatibel met alle borstvoedingsbeha’s, zowel van Mammae als van andere merken. ‘We maken het de jonge mama zo makkelijk mogelijk zodat ze volop kan genieten van de momenten met haar baby’,zegt Martine Boonen van Mammae . ‘Zo kan ze zich volledig op haar baby concentreren en hoeft ze geen stress te hebben om in het openbaar borstvoeding te geven.”

Modieuze totale look

Terwijl Mammae voor het gepatenteerde ontwerp zorgt, gaan de designers van JBC aan de slag met frisse prints en zomerse kleuren. De eerste lentelijn van ‘Mammae by JBC’ bestaat uit zeven modieuze stuks die vlot met elkaar te combineren zijn. De twee borstvoedingsjurken zijn uitgetekend in grafische retroprints met zoete, lentefrisse kleuren. Een bijpassende cardigan in koraalrood ‘“ dé trendkleur voor deze zomer – zorgt voor de finishing touch.
Bij de borstvoedingstops keren de grafische retromozaïekjes terug in dezelfde combinatie van ultramarine, ijsgroen en snoepjesroze. Een koraalrode top zorgt voor de subtiele toets en een marineblauw rokje maakt de outfit af. Met deze silhouetten zijn mama & baby ready to go, waarheen ze maar willen.
‘Het is niet omdat een vrouw mama wordt , dat ze zich niet mooi kan kleden. Bij JBC kunnen kersverse mama’s blijven winkelen in de stijl die ze graag zien of die bij hen past’, aldus Ann Claes, Chief Buying Officer van JBC.

Stijlvol tijdens en na de zwangerschap

Mama’s in spe kunnen de collectie al dragen tijdens de zwangerschap en blijven gebruiken tijdens de borstvoeding . De rekbare jerseystof zorgt ervoor dat de collectie al vanaf de zwangerschap te dragen is. De kleedjes hebben een speciale pasvorm voor een groeiende buik of om na de bevalling een kilootje meer te camoufleren.

Familiewinkel

De keuze van JBC voor Mammae komt er niet toevallig.’Hun DNA staat dicht bij het onze’, verklaart Ann Claes van JBC. ‘Zo hebben we allebei een voorliefde voor mooie, modieuze prints en delen we onze Limburgse roots – het hoofdkantoor van JBC ligt in Houthalen, dat van Mammae in Hasselt. Een andere gemene deler is onze drive om te vernieuwen en steeds dicht bij de klanten te blijven. Het innovatieve patent van Mammae vormt een troef die vast en zeker ook de JBC-vrouw zal aanspreken.’

Voortaan 4 Mammae collecties per jaar bij JBC

Elk jaar gaan JBC en Mammae vier nieuwe collecties uitbrengen. Deze vormen een perfecte aanvulling op het bestaande assortiment zwangerschapskledij van JBC. ‘We staan bekend als een echte familiewinkel’, zegt Ann Claes. ‘Veel van onze klanten leren JBC voor het eerst kennen wanneer ze mama of papa worden. We vinden het daarom belangrijk om hen van in het prille begin te laten kennismaken met al onze collecties, van babykleertjes over zwangerschapskledij tot damesmode.’
De collectie van ‘Mammae by JBC’ is vanaf 15 maart beschikbaar in alle JBC-winkels en via de JBC-website.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden