Happy Baby Wijzer

happybabywijzer.pngAnja Caers, osteopate werkt twintig jaar met baby’s met onderandere reflux, krampjes, slaapproblemen of huilgedrag. Het valt haar op dat er zoveel misverstanden bestaan rond de omgang met baby’s. ‘¨Als alles goed gaat, durf je als mama meestal wel vertrouwen op je moedergevoel. Maar als je baby onrustig is of met ongemakjes kampt, krijg je langs alle kanten goede raad, die vaak zo tegengesteld is dat je door het bos de bomen niet meer ziet! En dan komen de twijfels:

  • Is het oké dat ik mijn baby altijd in slaap wieg?
  • Heeft mijn baby krampjes omdat ik iets verkeerds at?
  • Zou ingedikte voeding mijn baby helpen doorslapen?
  • Verwen ik mijn baby als ik hem oppak als hij huilt?
  • Moet ik hem wakker maken voor een voeding of niet?
  • Zou ik het ritme van mijn baby volgen of is een vast schema toch beter?‘¨

Na duizenden baby’s te hebben gezien in haar praktijk, ondervond Anja dat het antwoord op deze vragen echt niet altijd zo zwart-wit is. Want natuurlijk is het voor een pasgeborene veel fijner om gewoon zijn eigen ritme volgen, maar wat als hij heel de dag wakker blijft? Of als hij heel de dag door wil drinken en de voedingen hem niet lijken te bekomen?
Als osteopaat zien we dagelijks baby’tjes die door kleine functionele verstoringen een beetje uit hun ritme geraken. Gelukkig kan je héél veel zelf doen als mama!‘¨
Daarom ontwikkelde Anja de Happy Baby Wijzer, een online zelfhulpgids doorheen de eerste periode met een baby.
In verschillende modules met tekst en filmpjes leer je praktische zaken over de ontwikkeling, voedingen en slaapjes van een baby, en geeft zij je natuurlijke tips bij ongemakjes en mama-twijfels.

Zie Happy Baby Wijzer!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden