Nieuws over nieuwe WHO Groeicurven Online [04-06-2016]

Net gelanceerd, ettelijke malen door velen getest. Velen heel blij dat de WHO Groeicurven Online weer terug zijn op www.borstvoeding.com. En wat blijkt… De in de databse ingevoerde WHOdata van de WHO groeistandaarden blijken in de praktijk bij sommigen een vertekend beeld te geven. We hadden het niet eerder ontdekt. Want hadden we het eerder ontdekt, dan waren we er nog niet mee online gegaan!
Gisteren, vrijdag 3 juni, zijn we koortsachtig op zoek gegaan naar de oorzaak. De ingevoerde data zijn OK -en uiteraard van de WHO, laat ik dat nogmaals benadrukken-, maar de weergave blijkt soms verkeerd. En dus kan het zomaar zo zijn dat de groeicurve van je zoon of dochter, niet helemaal correct wordt weergegeven.
Wij van Kenniscentrum Borstvoeding, plus alle testers, bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Maandag 6 juni gaat de speurtocht verder. We houden jullie op de hoogte.

Dank aan enkele kritische individuele gebruikers die ons van deze error op de hoogte brachten. Ondertussen beweren sommige individuen, evenals een collega borstvoedingorganisatie bij onze zuiderburen, zonder met ons in gesprek te gaan, dat onze nieuwe WHO Groeicurven Online geen WHO groeistandaard zou zijn… Een gemiste kans dames!
Beste lezers, wij verwachten dat jullie allen je vertrouwen in de kennis en kwaliteit van de geboden informatie behoudt. Wij gaan ervoor, op de manier zoals jullie dat al sinds 2003 van ons gewend zijn. Er staat hier een heuse steenbok aan het roer, geassisteerd door een zeer gemotiveerd team. Wij zorgen er voor dat die beloofde WHO Groeicurve Online spoedig haarscherp zullen zijn.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden