Omdat borsten (en baby’s) het beste verdienen

boobs_foto2.png
Crowdfund eens een borst: Boobs-‘n-Burps zoekt jouw steun. Help mee borstvoeding promoten: steun Boobs-‘n-Burps in de crowdfunding.
Financiering is een permanente uitdaging voor een sociaal innoverend groei-bedrijf(je) als Boobs-‘™n-Burps. Da’s niks nieuws.
Crowdfunding is wél een nieuw experiment. En een middel om de handen in elkaar te slaan. In de hoop dat vanuit ‘de crowd’ een extra duw in de rug te krijgen om de maatschappelijke doelstelling van Boobs-‘n-Burps (borstvoeding promoten) te realiseren.
Concreet zoekt Boobs-‘n-Burps minimaal € 15.000. Om dit te investeren in een sociaal project.
BnB wil het bedrijf verder uitbouwen en daarbij vooral ook haar maatschappelijke rol invullen. Daarvoor is BnB vijf jaar geleden op de eerste plaats begonnen met BnB!  Met de crowdfinanciering gaat BnB huurkolven aanschaffen. Die machines kosten € 1.500 per stuk. Het voordeel van (een deel) van de kolven zelf te bezitten en te verhuren versus leasen (wat ze nu doen) gaat worden teruggegeven door een aantal kolven gratis ter beschikking te stellen van kansarme moeders; omdat ook zij recht hebben op goed materiaal. En zo is iedereen blij.

Je kan je bijdrage zelf kiezen. Boobs-‘™n-Burps is happy met iedere euro! Je krijgt alleszins een coole draagtas van BnB als dank en natuurlijk het eeuwig respect.
Filmpje met korte samenvatting is hier te bekijken en meer over het hele project in alle detail te lezen op het platform van Oksigen. Mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn: laat het dan weten! Mail naar Roeline Ham.

Steun Boobs-‘n-Burps en help samen borstvoeding vooruit

Campagne loopt tot 30 juni en is alleen succesvol als Boobs-‘n-Burps de € 15.000 haalt.
En anders krijg je gewoon je geld terug.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden