Chella Verhoeven winnaar van de Borstvoedingsprijs-2010

nwsbrcht-bvprijs2010-2.jpgDe drie genomineerden
met de winnaar Chella Verhoeven in het midden

Chella Verhoeven kreeg vandaag, 5 oktober 2010 op het Borstvoedingscongres in Ede de borstvoedingsprijs 2010 uitgereikt. De borstvoedingsprijs wordt elke twee jaar uitgereikt voor de beste inzet voor borstvoeding. De jury, onder leiding van de vorige prijswinnaar, Gonneke van Veldhuizen-Staas, droeg de drie kandidaten voor, en het publiek koos dus Chella Verhoeven van met MoedermelkNetwerk tot winnaar van de Borstvoedingsprijs 2010. Chella van harte gefeliciteerd! De medewerkers van het Kenniscentrum Borstvoeding zijn trots op jouw inzet!

Chella Verhoeven

\t

nwsbrcht-chella1.pngChella Verhoeven heeft het MoedermelkNetwerk opgericht en daarmee het gebruik van donormoedermelk weer op de kaart gezet in Nederland. Chella maakt duidelijk dat je borstvoeding en moedermelk moet zien als normale voeding voor baby’s, iets waar je niet omheen kunt en niet als een extraatje. Precies zoals de WHO dat ook stelt.
Chella was zodoende ook een inspiratiebron voor het Sophia Kinderziekenhuis, dat nu als eerste ziekenhuis in Nederland weer een moedermelkbank heeft.
Naast haar werk voor het MoedermelkNetwerk is zij
moeder van vijf kinderen en actief bij VBN. Volg het
MoedermelkNetwerk via @MmNetwerk

nwsbrcht-bvprijs2010.jpgChella heeft onlangs de opleiding tot lactatiekundige gevolgd en hoopt daarvoor in oktober 2010 haar diploma te krijgen. Chella was dit jaar ook mede-organisator van de WBW Ontmoetingsdag waar het nieuwe record simultaan borstvoeden werd gevestigd met 158 kindjes aan de borst.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden