Twee jaar voeden is normaal. Zijn we niet allemaal zoogdieren?

brugse1.jpgDe ‘Brugse Mamamelk’ bestaat een jaar! Het is een groep Brugse mama’s die elkaar gevonden heeft op het thema borstvoeding. Charlene postte een ‘selfie’ met haar zoon in een borstvoedings-Facebook-groep, en kreeg nogal reactie van mama’s uit de omgeving. Dus besloten zij hun eigen groep op te richten. Niet enkel de langdurige borstvoeding heeft hen verbonden, maar ook de manier waarop zij opvoeden (AP/up). En aangezien Brugge geen grote stad is waren zij verbaasd dat er toch zoveel mama’s dezelfde gedachtengang hebben!
brugse2.jpgCharlene: ‘Ikzelf heb al heel veel steun/bevestiging gevonden aan uw website, borstvoeding.com. Als ik even onzeker was met mijn kersverse baby, vond ik altijd bevestiging op uw site, dat wat ik doe wel juist is! Hartelijk bedankt, voor uw boek, maar ook voor wat u voor ons betekent! Met vriendelijke groetjes uit het ‘Venetië van België”

brugse3.jpgKenniscentrum Borstvoeding stelde speciaal voor de verjaardag van de Brugse Mamamelk het boek Eten voor de kleintjes beschikbaar voor de loterij.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden