Wij vragen uw stem! Vzw De Bakermat is genomineerd voor De Standaard Solidariteitsprijs

mcdonalds_borstvoeding.pngVzw De Bakermat zet borstvoeding met een knipoog in de kijker. Om mediatiek op te vallen zoeken we bewust de controverse op.
Mac Donalds heeft een imago van ‘fast food’ en ‘ongezond’ . Ze pretenderen wel dat ze groenten en gezonde dingen aanbieden voor de kids. Maar de goegemeente weet beter. Bovendien is niets gezonder dan moedermelk. En niets is sneller (klaargemaakt en gegeten) dan borstvoeding. Zelfs fast food niet.
De kwetsbare gezinnen, de doelgroep die wij het moeilijkst bereiken met promotie-acties rond borstvoeding, kennen Mac Donalds maar al te goed. Ze zullen de link ogenblikkelijk snappen. En dat is net wat we willen, ook hen overtuigen dat borstvoeding goed en lekker is, makkelijk, snel, goedkoop en normaal.

Geef ons uw stem via deze link!

In deze tijden van besparingen en snoeien in subsidies, is deze nominatie een kleine opsteker. De hoofdprijs is gratis advertentieruimte die De Bakermat nooit zou kunnen betalen. Deze kunnen we goed gebruiken om de noodzaak van ons bestaan aan te tonen, en de aandacht te trekken op het vele nuttige werk dat wij verrichten in de perinatale zorg.

Hartelijk dank vanwege het Bakermatteam!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden