Babycafé in Doepark Nooterhof in Zwolle

nwsbrcht-bvcafe.jpgDinsdag 14 september zal er van 10.00 tot 11.30 uur voor het eerst een babycafé in theehuis Eartship in het Doepark Nooterhof in Zwolle. Dit babycafé wil een ontmoetingsplek zijn voor ouders en hen de gelegenheid bieden om onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee ervaringen uit te wisselen.
Initiatiefneemster is Karin Kodden, lactatiekundige IBCLC en eigenaar van Borstvoedingscentrum Zwolle. In haar dagelijks werk merkt zij dat er onder jonge moeders veel behoefte is aan contact met andere jonge moeders. Want of het nu een eerste kindje is of een derde, elke moeder heeft zo haar vragen en onzekerheden.
Bewust is gekozen voor de opzet van een babycafé en geen borstvoedingscafé omdat alle moeders welkom zijn, ongeacht de voeding die zij aan hun baby geven. Karin Kodden is zelf aanwezig om vragen over borstvoeding te beantwoorden.

Het babycafé is tot eind oktober elke dinsdag tussen 10.00 en 11.30 uur in theehuis Earthship. Vanwege de wintersluiting van Doepark Nooterhof wordt nog gekeken naar een geschikte locatie voor de wintermaanden.

Kijk hier voor nog meerborstvoeding-, baby- en mamacafé’s in den lande.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden