Oproep: foto’s veilig samen slapen

oproep_slapen.jpgWe zijn op zoek naar foto’s van veilig samen slapen! In maart staat de borstvoedingwidget in het teken van veilig samen slapen in één bed! Waarom?
Omdat samen slapen en borstvoeding elkaar over en weer versterken.

Voeden op verzoek en bedding-in (kind bij ouders in bed) geven meestal de beste nachtrust. En heel belangrijk: ouders blijken in hun slaap waakzaam te zijn en het welzijn van hun baby in de gaten te houden. James J. McKenna, schrijver van het boek Sleeping With Your Baby, legt in zijn boek duidelijk uit wat de heilzame effecten zijn van slapen in elkaars nabijheid.
Voor coslapen in de vorm van rooming-in (kind bij de ouders op de kamer) is soms wel steun van zorgverleners. Over coslapen in de vorm van bedding-in (kind bij de ouders in bed) zijn de meningen sterk verdeeld. Hier lees je daar meer over.
Natuurlijk beslis je zelf waar je baby slaapt. Bedding-in gebeurt nu eenmaal, of het wordt goedgekeurd door zorgverleners of niet. Maar veel ouders doen het stiekem, omdat ze weten dat hun zorgverlener of omgeving het waarschijnlijk zal veroordelen.

Kenniscentrum Borstvoeding gaat dus veilig coslapen onder de aandacht brengen! Heb jij een tedere, mooie foto die veilig samen slapen in één bed illustreert?
Stuur je foto of foto’s in hoge resolutie en onbewerkt naar Ingrid en schrijf je ervaring erbij van maximaal 80 woorden. We laten je weten op welke dag jouw foto gepubliceerd wordt.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden