Stem voor Meaningful Profit Award voor Stichting Moedermelk Netwerk

banner_mmnw1.gifStichting Moedermelk Netwerk heeft zich opgegeven voor de Meaningful Profit Award en vraagt jouw steun! Na het winnen van de SBO Borstvoedingsprijs 2010 en de opening van de VU Moedermelkbank vinden wij het tijd dat we onze missie nog duidelijker maken. Moedermelk Netwerk wil mogelijkheden creëren opdat alle zuigelingen moedermelk ontvangen als de eigen moeder hierin niet kan voorzien!

Stem hier tot 23 juni of lees eerst even verder…

Missie Stichting Moedermelk Netwerk

Deze missie is niet alleen de missie van het Moedermelk Netwerk maar ook van duizenden Nederlandse moeders en vaders die alle baby’s een gezonde start in het leven toewensen. Hoor jij daar ook bij?

Wat is Meaningful Profit?

Een meaningful profit onderneming heeft missie die aangeeft waar de onderneming zich werkelijk mee verbindt. Een missie waar ook andere mensen zich van nature mee kunnen en willen verbinden. Want een missie is geen ding, het is een houding. Ze nodigt direct uit tot de gewenste attitude van alle betrokken medewerkers en aanverwante partners. En uit die houding ontstaan de daden die het verschil maken en in lijn zijn met de gulden middenweg tussen profit en non-profit.

Een meaningful profit onderneming heeft een ondernemer (en medewerkers) die diep verbonden is met zichzelf, zijn of haar hoogste intenties en heeft gekozen met wie hij of zij zich wil verbinden. Als je weet wat je grootste ‘doel’ is vanuit een doelvast en intentie-zeker is, kun je en durf je te kiezen samen met wie je die ‘doelen’ wil nastreven.

De activiteiten van een meaningful profit onderneming zijn geënt op het vermeerderen van betekenisvolle waarde. Betekenisvol voor de onderneming, de mens binnen en buiten de onderneming en de omgeving daar omheen. Financieel kapitaal kan daar een onderdeel van zijn.

Wat levert de Award op voor de Stichting Moedermelk Netwerk?

  \t

 • Startkapitaal
 • \t

 • Coaching
 • \t

 • Marketing en Communicatiebegeleiding
 • \t

 • Begeleiding bij het opzetten van de onderneming
 • \t

 • Promotie en Media aandacht

Dus: Nog Méér Kansen om Donormelk en Begeleiding bij het geven van Borstvoeding op de Kaart te zetten

Stem

Zet jouw mening kracht bij en laat jouw stem horen voor alle baby’s die hun eigen stem nog niet kunnen laten horen: Human Milk for Human Babies!!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden