Moeders gezocht: wat is jouw ervaring met de bv-begeleiding van je verloskundige

nwsbrcht-focus1.jpgHoi! Ik ben vierdejaars verloskundige in opleiding en ik geef borstvoeding aan mijn zoon van twintig maanden (naast het andere eten). Ik denk dat veel meer moeders en hun kinderen van borstvoeding zouden kunnen genieten, en daarom ben ik betrokken bij de ontwikkeling van een standpunt over borstvoeding.
Dit standpunt is speciaal bedoeld voor verloskundigen en wordt geschreven door de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV). Om een goed standpunt te kunnen schrijven, is de input van ervaringdeskundigen nodig.

Lees hier verder voor de oproep en andere gegevens!
Ben jij begeleid door een verloskundige bij het geven van borstvoeding? Heb je daar goede of slechte ervaringen mee? Wat vond je goed en wat vond je minder goed? Wat had je graag anders willen zien in de begeleiding? Ik zou het heel leuk vinden als er moeders zijn die hierover in groepsverband met mij willen praten. Jullie ervaringen met de borstvoedingsbegeleiding van verloskundigen zijn heel belangrijk; we willen ze graag meenemen bij het schrijven van het borstvoedingsstandpunt van de KNOV. Het zal trouwens een groep zijn met alleen maar moeders! En we verwerken het gesprek uiteraard anoniem in het standpunt.
Het gesprek vindt op vrijdag 28 november in Utrecht plaats en duurt ongeveer drie uur. Je reiskosten vergoeden we en je kindje is natuurlijk ook welkom!

nwsbrcht-focus2.jpg
Doe je mee? Meld je dan aan via dit adres

Alvast hartelijk dank & groet van Nike Mencke

    \t

  • Deze oproep is geplaatst door Stefan, ik ben de begeleider van Nike.

Zegt het voort, het is echt ontzettend belangrijk dat de ervaringen van moeders meegenomen worden in het officiële standpunt-borstvoeding van de KNOV!!
Heb je vragen, opmerkingen, andere input die van belang zou kunnen zijn? Mail me!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden