Brochure over vegetarische kindervoeding

steun_de_nvb.jpgDe geboorte van je kind is in alle opzichten een heel bijzondere ervaring. Het is ook het moment waarop we onze keuzes heel bewust maken. Voor je kind wil je het beste. Nu en in de toekomst. Gelukkig is dit bij steeds meer mensen het punt waarop ze beseffen dat vlees geen voor de hand liggende voeding is.

Maar wie voor vegetarisch kiest, wordt met veel vragen geconfronteerd. Wat is verantwoorde vegetarische kindervoeding? In de omgeving heersen vaak onbegrip en vooroordelen. Je bent daarom op zoek naar de beste informatie. Consultatiebureaus weten vaak weinig tot niets over vegetarische voeding. In de supermarkt is vegetarische kindervoeding nauwelijks verkrijgbaar. De Vegetariërsbond geeft daarom dit jaar een brochure uit over vegetarische kindervoeding, geschreven door Stefan Kleintjes, dé expert op dit gebied. Het vegetarisch voeden van je kind blijkt helemaal niet moeilijk te zijn. Je moet alleen weten hóe.

De Vegetariërsbond zoek steun voor de campagne

Voor het uitgeven van de brochure en de bijbehorende multimediale campagne ‘Veggiemamma en veggiepappa’ vragen wij je steun

    \t

  • met een gift van € 10,00 kunnen we honderd flyers verspreiden op consultatiebureaus
  • \t

  • met een gift van € 50,00 kunnen we honderd brochures over vegetarische kindervoeding verspreiden

Met jouw schenking kan de Vegetariërsbond van zich laten horen op een moment dat er keuzes gemaakt worden die voor de rest van het leven bepalend kunnen zijn. Voor ouders én kind.

Maak je gift over van € 10,–, € 25,–, € 50,–, €……. op rekening 9266 van De Nederlandse Vegetariërsbond Amsterdam. Vergeet niet je naam en adresgegevens in te vullen! En gebruik deze codering bij de overschrijving 1000 0088 0000 8888.

Hartelijk dank voor je steun,
Floris de Graad,
Directeur Nederlandse Vegetariërsbond

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden