Online magazine Kiind

nwsbrcht-kiind.jpgKiind.nl met twee i’s is een online magazine voor ouders die willen weten hoe het echt zit. De tweede i in de naam staat voor de informatie, die het onafhankelijk magazine wil geven. Om als ouder weloverwogen beslissingen te kunnen nemen is het van belang alle inzichten met elkaar te kunnen vergelijken. Daarom belicht Kiind juist ook de minder bekende thema’s en invalshoeken. Ik vind het prachtig vormgegeven en de inhoud lijkt me van betrouwbare kwaliteit.
De beheerders van Kiind.nl zijn Jannie Spruit, Kim van Leeuwen en Sandii Zachte. Met z‘™n drieën misten ze al tijden goede en volledige informatie rondom ouderschap in de reguliere media en verbaasden zich over het feit dat veel goede opties onderbelicht bleven. Samen besloten ze Kiind.nl in het leven te roepen. Dit online magazine bespreekt niet alleen de meest voorkomende opvoedwijzen, maar kijkt verder.

Er wordt geschreven over slapen, voeding, spelen en pedagogiek en overal wordt altijd het kind centraal gesteld. Maandelijks verschijnt een nieuwe editie van dit magazine. De artikelen worden geschreven vanuit verschillende achtergronden. De een schrijft op wetenschappelijke basis en de ander op journalistieke, maar wat overeenkomt is dat alle medewerkers er naar streven de informatie zo objectief mogelijk te behandelen.

Download hier de glossy mei-uitgave voor je complete Kiind-magazine ervaring.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden