Facebookteam één jaar en 4000 likes

fbteam_jaar.jpgDeze maand bestaat ons Facebookteam één jaar en hebben we ook nog eens meer dan 4000 likes op de pagina! Hartelijk dank aan iedereen die ons volgt en we hopen jullie namens Kenniscentrum Borstvoeding nog lang te kunnen ondersteunen, inspireren en ontroeren. Wij vinden dit een leuke gelegenheid voor een voorstelrondje!

Ik ben Nadine. Toen ik anderhalf jaar geleden columns ging schrijven voor Kenniscentrum Borstvoeding, vond ik dat het tijd werd voor wat meer mogelijkheid tot interactie met onze lezeressen. In overleg met Stefan zette ik de Facebookpagina op. Na driekwart jaar wilde ik graag de werkzaamheden met anderen gaan delen en vond ik na een oproepje heel snel drie enthousiaste medebeheerders. Dat we nu precies een jaar verder, nog steeds in dezelfde samenstelling, naar volle tevredenheid samenwerken, bewijst wel dat we gewoon een heel fijn team hebben!

Hoi, ik ben Eva en ik geef nu vijftien maanden borstvoeding aan mijn zoontje. Omdat ik iedere moeder en kind dit gun, vind ik het mooi een steentje te kunnen bijdragen door het beheer van de Facebookpagina van Kenniscentrum Borstvoeding. Mijn persoonlijke ideeën en ervaringen, evenals mijn liefde voor schrijven, deel ik via mijn columns.

Hi, mijn naam is Stefanie, 22 jaar en ik heb een zoontje van twee jaar en drie maanden die tot iets na zijn tweede verjaardag borstvoeding kreeg. Inmiddels zwanger van de tweede (ook de reden dat borstvoeding rap terugliep) die gaat natuurlijk ook borstvoeding krijgen! Ik werk met heel veel plezier mee aan de Facebookpagina van Kenniscentrum Borstvoeding omdat ik het heel belangrijk vind dat er goede, eerlijke informatie over borstvoeding verspreid wordt.

Ik ben Ellen, moeder van de twee stoutste liefste jongens ter wereld (Rover 2010 en Birk 2012). In totaal heb ik 29 maanden borstvoeding gegeven. Door het zelf geven van borstvoeding, mijn interesse in opvoeding en gezonde voeding én de onwetendheid over borstvoeding in mijn omgeving, is borstvoeding een belangrijk thema in mijn leven geworden. In april 2013 ben ik dan ook als redactielid facebook van Kenniscentrum Borstvoeding aan de slag gegaan. Door mijn bijdrage hoop ik een steentje bij te dragen in de meningsvorming over borstvoeding en (aankomende) moeders en ouders helpen daarin succesvol te laten zijn.

Hier vind je de Facebookpagina van Kenniscentrum Borstvoeding.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden