Zondag! Draagfestival Utrecht 7 februari: Kom je ook?

draagkracht.jpgOp 7 februari vindt de eerste editie van Draagkracht Festival plaats in de Stadstuin in Utrecht. Een festival dat net zo leuk is voor kinderen als voor hun ouders!
Het is een echt Doe-festival en genietfestival voor zowel ouders als kinderen. Zo is er voor de kinderen, jong en oud: babymassage, spelletjes, muziek, dans, theater, lezen, gebaren, #kleintjesmethode, kledingruil (inbreng welkom), speelgoedruil (inbreng welkom), hangmatschommelen, fatboystoeien, vingerverven, bouwen met blokken…
Kenniscentrum Borstvoeding in de persoon van Stefan Kleintjes is natuurlijk aanwezig! Kom even langs voor een praatje, een goed boek of een handtekening 😉
En voor de ouders is er een vuur in de buitenlucht om bij te kletsen met andere leuke mensen, terwijl je geniet van wat BBQ lekkers. Kussens waar je in weg kan zakken terwijl je kind een workshopje volgt of luistert naar de verhalen van een echte verhalenverteller. Je kunt je vermaken tijdens creatieve workshops, verdiepen tijdens verschillende lezingen, zoals bijvoorbeeld over consuminderen of de #kleintjesmethode, een workshop theater / schilderen / recyclecrafting volgen of snuffelen bij de kledingruil (inbreng welkom). Natuurlijk is Kenniscentrum Borstvoeding vertegenwoordigd door Stefan Kleintjes en Marjolein van Elteren.

Wil je juist consumeren dan kan je kijken bij de leuke spullen die worden verkocht. En draagkracht zou draagkracht niet zijn als je eindeloos kan oefenen en vergelijken met/ tussen verschillende draagdoeken/draagzakken. Op dit vlak is ook een ruil, dus neem je te ruilen doek/draagzak ook mee.
Maar je kan ook alles te weten komen over wasbare luiers, knuffelen met schapenvachten, meedoen aan leuke creatieve workshops zoals schilderen op intuitie, sieraden maken, allerlei andere dingen maken… of je laten masseren, of aan yoga doen.

Een kaartje voor jou, je vrienden en/of je hele gezin is er in verschillende opties en prijzen koop je bij het Draagkrachtfestival met korting kopen tot 3 februari, daarna nog aan de deur voor 5 euro per persoon(tje) OF kom met je gezin binnen met 1 donatie-draagzak voor Because we Carry! 🙂

Ook vieren we tijdens dit festival het 1 jarig bestaan van Draagcafé Utrecht en valt het samen met de opening van de Draagkracht winkel die in maart wordt geopend in Utrecht op de Loeff Berchmakerstraat (naast Neude).
De winkel wordt een gezamenlijke plek met draagdoeken/draagzakken, met orginele kinderproducten, advies over ouderschap en leuke en handige cadeaus voor ouders en kinderen.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden