Steun Kenniscentrum Borstvoeding donatiecampagne (3): SponsorKliks toegelicht

skliks_350_170.gif
Onlangs zijn wij een bijzondere donatiecampagne gestart waarin wij manieren aandragen waarop je Kenniscentrum Borstvoeding kunt steunen, zonder dat het je zelf (extra) geld kost! De komende maanden belichten wij regelmatig de verschillende manieren waarop je ons kunt steunen. Vorige maand hebben wij Bol.com onder de aandacht gebracht. Deze maand is het de beurt aan SponsorKliks.

Hoe steun je Kenniscentrum Borstvoeding via SponsorKliks?

SponsorKliks werkt heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie gaat naar Kenniscentrum Borstvoeding. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Coolblue gaat of je gaat via onze SponsorKliks.nl-link naar de site van Coolblue, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Coolblue ons een commissie uit en profiteert Kenniscentrum Borstvoeding hier direct van! Dit geld kunnen wij weer gebruiken voor nieuwe projecten en verbeteringen. Voor jou dus een kleine moeite, voor ons directe inkomsten.

Welke winkels zijn aangesloten bij SponsorKliks?

Je zou beter kunnen vragen: welke niet? Coolblue, Wehkamp, Mediamarkt, Albelli, Thuisbezorgd, Vodaphone en zelfs KLM zijn aangesloten. Via deze link ga je naar een overzicht met alle aangesloten winkels en bedrijven. Er is een handige zoekfunctie om de winkel te vinden die jij nodig hebt voor jouw aankopen.

Hoe kunnen we het nog makkelijker maken?

Via borstvoeding.com op een banner klikken en dan aankopen doen! Wij snappen best dat je zoiets snel vergeet. Een handige tip is: Zet een rechtstreekse link op je bureaublad zodat je er aan denkt zodra je achter je computer zit om een aankoop te doen. Van de rechtstreekse link jouw homepagina in de browser maken of de link bookmarken wil ook nog wel eens helpen!
Om het allemaal nog makkelijker te maken geven we je hier de volledig uitgeschreven rechtstreekse link. Handig om te knippen en plakken:
‘https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5608’

Hoe zit het met privacy?

Maak je geen zorgen, wij zien niet wat je koopt of wie er een aankoop doet. Alles wat wij zien is dat er een aankoop is gedaan bij een bepaald bedrijf via onze banners en het bedrag dat wij hiervoor krijgen.

Wat als je nooit online koopt?

Dan zijn er nog een heleboel andere manieren om ons te steunen. Bekijk onze Donatieflyer voor meer informatie & tips!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden