Steun Kenniscentrum Borstvoeding donatiecampagne (2): Bol.com toegelicht

Cadeauwinkel
Onlangs zijn wij een bijzondere donatiecampagne gestart waarin wij manieren aandragen waarop je Kenniscentrum Borstvoeding kunt steunen, zonder dat het je zelf (extra) geld kost! De komende maanden belichten wij regelmatig de verschillende manieren waarop je ons kunt steunen en wij trappen af met Bol.com.

Hoe steun je Kenniscentrum Borstvoeding via Bol.com?

Bol.com betaalt een commissie voor elke bestelling die via borstvoeding.com gedaan wordt. Het maakt niet uit wat je koopt: van elke aankoop gaat een klein percentage naar Kenniscentrum Borstvoeding. Of je nu rechtstreeks naar Bol.com gaat of je via dit boek en de zoekfunctie naar je aankoop gaat op Bol.com, je betaalt hetzelfde en niets extra’s. Alleen dus als je via ons gaat, keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij hier direct van!

Hoe kunnen we het nog makkelijker maken?

Via borstvoeding.com op een banner klikken en dan aankopen doen! Wij snappen best dat je zoiets snel vergeet. Een handige tip is: Zet een rechtstreekse link op je bureaublad zodat je er aan denkt zodra je achter je computer zit. Van de rechtstreekse link jouw homepagina in de browser maken of de link bookmarken wil ook nog wel eens helpen! Om het allemaal nog makkelijker te maken: dit is de rechtstreekse link om te gebruiken. Met je rechtermuisknop kun je de URL kopiëren en er een snelkoppeling van maken.

Hoe zit het met privacy?

Maak je geen zorgen, wij zien niet wat je koopt of wie er een aankoop doet. Alles wat wij zien is dat er een aankoop is gedaan via onze banners en het bedrag dat wij hiervoor krijgen.

Wat als je nooit bij Bol.com koopt?

Dan zijn er nog een heleboel andere manieren om ons te steunen. Bekijk onze Donatieflyer voor meer informatie & tips!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden