Likkebaardende culi-lezingen in Okura Hotel Amsterdam

culi1.jpgNa een zeer succesvol eerste jaar organiseert de Academie Culinair en Wijnschrijven opnieuw een serie lezingen in het Okura Hotel in Amsterdam. Op vijf zondagmiddagen in de maanden januari-maart spreken vooraanstaande schrijvers over leerzame, opmerkelijke onderwerpen. Alle informatie vind je hier.

De sprekers

Niemand minder dan Peter Klosse opent de reeks met een college over zijn theorie over het in kaart brengen van smaken. Daarna volgen middagen over de culinaire opvoeding van kinderen (en de mogelijke problemen daarbij) door kinderdiëtist Stefan Kleintjes van het culi-boek Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0 – 4 leren zelf eten en kinderetenspecialiste Marjolein de Vlaam, de geschiedenis van wijn door vinoloog/historicus Mariëlla Beukers, de Nederlandse keuken in de 19e eeuw, een toekomstvisie door foodwatcher Anneke Ammerlaan en een update over voedingsleer, met de laatste inzichten over het oerdieet, verzorgd door voedingskundige Karine Hoenderdos.

Geef je nu op voor de presentatie op zondag 26 januari over kindervoeding. Gebruik de kortingscode ‘kindervoeding2014’ en krijg € 7,50 korting!

De Academie Culinair en Wijnschrijven

De Academie Culinair en Wijnschrijven is drie jaar geleden opgericht, en wordt geleid door Onno Kleyn. Hij viert dit jaar zijn 25-jarige jubileum als culinair en wijnjournalist. De Academie geeft schrijfcursussen aan journalisten, sommeliers, copywriters, bloggers en restaurateurs.

Na afloop het diner

Na afloop is er gelegenheid om samen met de andere toehoorders te dineren in Okura’s Serre Restaurant ‘Inspired by Ciel Bleu’ (Bib Gourmand: uitstekend eten voor een redelijke prijs). Een verrukkelijke gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten! Het drie-gangendiner kost € 35,- exclusief de drankjes.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden