Nieuw: Ouder- en Kindcafé in de stad Groningen

nwsbrcht-bvcafe.jpgIn de Bibliotheek in het centrum van de stad Groningen, in de kelder op de kinderboekenafdeling, starten wij een nieuw Ouder- en Kindcafé.
Wij willen een café ontwikkelen waar de wensen van de ouders en kinderen centraal staan. Er is altijd aandacht voor borstvoeding en altijd is er een lactatiekundige aanwezig. Ook als je geen borstvoeding (meer) geeft ben je van harte welkom.
Wij houden maandelijks bijeenkomsten en bij voldoende animo verandert dat wellicht in twee keer per maand. Het café is bedoeld voor ouders, verzorgers en kinderen van alle leeftijden. Zorgverleners zijn ook welkom. We gaan met thema’s werken en regelmatig pakken we een belangrijk of actueel thema bij de hoorns.

De eerste keer zal zijn op woensdag 13 november van 10.00 – 11.30.
Gratis entree; koffie, thee en gebak zijn deze eerste keer ook gratis.

Woensdag 13 november is een zogenaamde proefdraaibijeenkomst, om de sfeer te proeven en de locatie te testen. Daarnaast is deze ontmoeting bedoeld om met jullie in overleg te gaan over de wensen en voorkeuren voor de ontwikkeling van onze bijeenkomsten. Wij willen namelijk een café ontwikkelen waar de wensen van de ouders en kinderen centraal staan.

Heb je vragen? Mail naar één van de drie lactatiekundigen en initiatiefnemers: Geerte van den Broek, Berber Meihuizen of Stefan Kleintjes. Of bel 06 48967560.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden