Doe jij mee? Borstvoedingsaward 2017 België en Nederland

bvaward2017.png
Enkel borstvoedende mama’s weten hoe belangrijk het is om steun te krijgen vanuit hun omgeving. Daarom organiseert Mammae opnieuw de ‘Borstvoedingsawards’.
Nomineren kan tot 15 december 2017. Er zijn twee categorieën:

  • 1. Borstvoedingsaward 2017 België en Nederland
    Een award voor een vrouw, man, bedrijf of organisatie die borstvoeding in de voorbije jaren op een opmerkelijke manier in de schijnwerpers zet. Elke mama die borstvoeding bleef volhouden als het moeilijk werd, elke papa die mama steunde of vroedvrouw die geholpen heeft, maakt kans op deze award!
  • 2. Borstvoeding PRO Award 2017 België en Nederland
    Een award voor bedrijven, medische instellingen of organisaties die zich op een professionele manier met borstvoeding, zwangerschap en geboorte bezighouden en die borstvoeding op een positieve manier ondersteunen.

Wie wil jij bedanken of in de bloemetjes zetten?

Nomineer en/of tag je favoriete kandidaat: een privépersoon en/of een bedrijf. Je baas omdat je een fijne kolfruimte hebt, je vroedvrouwenpraktijk, een vriendin die het geweldig doet ondanks tegenslagen, je man die je steunt? Kenniscentrum Borstvoeding omdat je daar altijd alle antwoorden vindt, of Stefan Kleintjes en Gonneke van Veldhuizen-Staas omdat zij in maart 2018 met Het Nieuwe Borstvoeding Boek op de markt komen.
Laat het ons weten! Let op: vermeld duidelijk of het om een kandidaat over België of Nederland gaat!

Mail je nominatie naar Mammae of post ‘m via de onze FBpagina.

Zowel de genomineerde als diegene die de nominatie plaatst maakt kans op een mooi prijzenpakket: de Mammae Award, de Mammae Comfort beha, ons borstvoedingsboek of een waardebon van ‘Mammae by JBC’.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden