Benelux Borstvoedingsaward 2015 toegekend aan Kenniscentrum Borstvoeding

bvaward2015-4.jpgDe Benelux Borstvoedingsaward 2015 -een prachtig beeldje- is door Mammae, op woensdag 13 januari 2016, in Belgie overhandigd aan Stefan Kleintjes, eigenaar van Kenniscentrum Borstvoeding voor de website Borstvoeding.com. Mammae: Elk jaar wordt een borstvoedingsaward uitgereikt aan een professionele organisatie die moeders steunt bij borstvoeding. Bij Borstvoeding.com kun je terecht voor een enorme hoeveelheid aan betrouwbare en eerlijke informatie over allerhande thema’s rond borstvoeding.

Trots op de motivatie van Louise

Louise, één van de moeders die haar stem gaf aan borstvoeding.com, stuurde Mammae deze motivatie: ‘Overal wordt rondgetoeterd dat ‘borstvoeding zo goed is’ (correct natuurlijk), maar er is maar één plek waar men écht een kat een kat noemt, en zowat àlles wat kan mislopen benoemd wordt, met de bijhorende oplossing én nog vele getuigenissen en echte expertise bij elkaar. Ik heb zo ontzettend veel gehad aan de website www.borstvoeding.com! Zonder hen had ik niet alleen veel vroeger moeten opgeven, ik had me ook zo mislukt en eenzaam gevoeld in dat falen. Door hen weet ik dat de problemen die ik had niet uniek zijn, en bovendien (deels) oplosbaar. Heerlijk. Een dikke pluim. Bij deze dus: ik hoop dat borstvoeding.com mag winnen!’
bvaward2015-5.jpg
Tijdens de feestelijke uitreiking in Houthalen kregen alle winnaars: Heleen en Huig Markus uit Wageningen, Hanne Demunck uit Heppe, de Vlaamse LLL en Radiopresentatrice Anke Buckinx, een prachtig beeldje overhandigd van Martine Boonen die met Eva het bedrijf Mammae runt.
Doutzen Kroes, die de VIP-Benelux Borstvoedingsaward 2015 voor Nederland won, was helaas niet in de gelegenheid om de prijs persoonlijk in ontvangst te nemen. Alle andere prijswinnaars waren er wel.

Steuntje in de rug voor de borstvoeding mama’s

Met deze Borstvoedingsawards wil Mammae, het merk achter de internationaal bekende borstvoedingsbeha’s, mama’s een hart onder de riem steken tijdens hun borstvoedingsperiode. Er kwamen ruim 300 nominaties voor de Tweede Benelux Borstvoedingsawards binnen.

Tip: doe mee aan de Wedstrijd en win een prachtige Mammae VoedingsBH

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden