Nieuwe opleiding tot lactatiekundige, gefeliciteerd Carla en Elly van Baby&Borst!

nwsbrcht-b&b2.jpgIn september start een nieuwe opleiding tot lactatiekundige IBCLC in Almere. De opleiding duurt tot begin juni 2011, want eind juli is het internationale examen van de IBLCE. Elly Krijnen en Carla Bakker, beiden lactatiekundige IBCLC, zijn de drijvende krachten. Hun lactatiekundige praktijk Baby&Borst, bestaat al een tijdje, en daar is nu de nieuwe opleiding ook aan verbonden.
nwsbrcht-b&b1.jpgDe docenten zijn allemaal afkomstig uit het werkveld. Zij willen graag hun expertise op het gebied van borstvoeding delen met de studenten. Het team docenten bestaat uit een kinderarts, een logopediste, een kinderdiëtist en diverse ervaren lactatiekundigen uit verschillende werkvelden. De docenten zijn zelf lactatiekundige of hebben een bewezen grote affiniteit met de lactatiekunde-beroepsgroep. Ook zijn er diverse gastdocenten vanuit de omgeving van de lactatiekundige die een presentatie houden over hun rol in de begeleiding van borstvoeding.

De opleidingscoördinator is Carla Bakker. De groepsdocent is Elly Krijnen. Meer info over de scholing is verkrijgbaar bij Baby&Borst in Almere.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden