En jij?

Begin augustus, de ramen wijd open. De frisse lucht is zwanger van de geur van vers gemaaid gras en geoogste tarwe. Het geluid van kwetterende merels, mussen, spreeuwen en grommende combines waait binnen. Het is zomer; ik verlang naar buiten. Ik wil, Denkend aan Holland…, uitrusten op het gras met mijn neus in het hooi.
Even geen columns en iets minder aandacht voor de site. Net als vorig jaar rond deze tijd. We hebben hard gewerkt ‘“ al zeggen we het zelf. We hebben allemaal behoefte aan een pauze, een moment van rust en bezinning.

Ik sluit opnieuw een jaar af waarin we elke week op zondag een nieuwe column publiceerden. Inmiddels zijn er meer dan 130 columns Ik ben super trots op ons team. Bedank hier Chantal, die het team in september verliet, voor haar bijdragen. En ook Hester en Pauline die er, om persoonlijke redenen, tijdelijk mee ophielden. Ik hoop natuurlijk dat ze snel weer terugkomen!

Gelukkig kwamen er in de loop van de tijd nieuwe mensen het team versterken: Tessa, Esther, Jip, Eva en Elsa. Ook plaatsen we af en toe een column van een gastcolumnist. Elke week weer maakte een van ons een nieuwe column waarin wij onze ideeën uiteenzetten over langvoeden, samen slapen, openbaar voeden, vrouwen, tijdschriften, integratie, zorgverzekeraars, de liefde en onze werkelijkheid. Niet alleen ik ben trots op het team, we zijn ook vreselijk trots op elkaar én op onze columns.

Maar… wat vind jij er nou eigenlijk van? Zijn het onderwerpen die je aanspreken? Hoe vaak wil je een nieuwe column lezen? Vind je dat we borstvoeding op een afgewogen manier bespreken, alle kanten belichten? Wat vind je van onze schrijfstijl: lekker of prut? Word je er blij van of een beetje mies? Zeg het ons: wat dénk je ervan? Eerlijk zeggen, want alleen dáár hebben wij wat aan.

Schrijf het ons. Mail je gedachten over de wekelijkse column naar de columnredactie Wij gaan dat allemaal fijn lezen, erop broeden en na de zomer doen we verslag.

Tot zondag 2 september, dan zijn we er weer met de nieuwe column ‘Flextoetoes in Mexico’ van Tessa.

Fijne zomer met je neus in het hooi.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Gerelateerde artikelen