Borstvoeding en Snelladen

Diana Wittendorp

snelladen-2.jpegRegelmatig zie ik nieuwsberichten van Kenniscentrum Borstvoeding op hun site borstvoeding.com voorbij komen op mijn facebooktijdlijn met een foto van mijn oudste dochter Hana. Toen zij jong was, maakte ik heel veel borstvoedingsfoto’s die de berichten en artikelen op borstvoeding.com illustreerden. Er staan bijna geen foto’s van mijn andere twee kinderen, zeker niet van de jongste, Yuna. Yuna is inmiddels vier jaar. Junho is een half jaar geleden toen hij ruim zeven jaar was, gestopt met borstvoeding. Yuna drinkt vooral in de avond en ochtend hoewel we ook weleens overslaan en ze vraagt ook weleens overdag. Ik maak nog steeds borstvoedingsfoto’s met soms ook een gekke plek. Mijn nieuwste aanwinst zijn foto’s die ik maak tijdens het opladen (aan de snellader wat met onze auto al snel 40 minuten duurt) van onze elektrische auto. snelladen-1.jpeg
Taking it slow, go with the flow and we are all getting some juice! Juice is in dit geval stroom voor de auto en drinken voor ons.

Bijschriften bij foto’s

Eerste foto: Na meerdere malen snelladen neemt de laadsnelheid in onze auto bij hoge temperaturen flink af waardoor onze laadstops soms wel een uur duurden, dus naast plassen en koffie ook voldoende tijd voor een lekkere lange borstvoedingspauze op de autoroute du soleil. Tweede foto: Hier onze allereerste snellaadsessie in Nederland op weg naar Emmen. Inmiddels weten we nu hoe we moeten rijden om wel in 1 x naar Emmen te rijden vanuit de Randstad zonder laden, vooral door langzamer te rijden 105 in plaats van 130km/u en met de auto in ecomodus: ‘Taking it slow, go with the flow, and we are all getting some juice’.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden