Mammae Plus grotere cups vanaf E75 t.e.m. H95 [productnieuws2]

mammae_plus1.jpgMammae geeft een nieuwe dimensie aan borstvoeding. Mammae is immers de enige borstvoedingsbeha ter wereld waarmee je discreet kan voeden. Zo ben je overal op je gemak, waar en bij wie je ook bent. Mammae werd door mama’s en lactatiekundigen bedacht en biedt gigantische voordelen t.o.v. de klassieke voedingsbeha’s. Deze innovatieve voedingsbeha won dan ook al vele internationale awards.

Meer dan alleen discreet voeden

Naast discreet voeden is Mammae de enige voedingsbeha die de borsten op hun plaats houdt, ook tijdens het voeden. Geweldig nieuws want hierdoor heb je minder kans op tepelkloven en hoef je de borst niet meer te ondersteunen met je hand of andere attributen.
Bovendien heeft je huid heeft minder te lijden onder de zwaartekracht waardoor je de kans op striemen aanzienlijk vermindert.

En alsof dat nog niet voldoende is maakt Mammae mama’s mooier. Frisse kleurtjes in een aantrekkelijk design laten je je opnieuw vrouw voelen. De voorgevormde buitencup camoufleert tepels én borstkompressen waardoor je de beha perfect onder strakkere kleding kan dragen.

Nieuwe lijn Mammae plus van E75 t.e.m. H95

De Mammae Classic was al te verkrijgen in 5 kleuren van B75 t.e.m. F95. Nu komt daar ook de Mammae Plus bij. De Mammae Plus werd speciaal ontwikkeld voor ultiem comfort voor de grotere cups vanaf E75 t.e.m. H95. Bekijk de foto’s en film.

Vul dit formulier in en maak kans om een Mammae Plus voedingsbeha te winnen. Doen! Wie weet ben je bij de gelukkigen!

Vriendinnenactie

Vanaf 15 oktober start Mammae met een vriendinnenactie. Als je de Mammae aanbeveelt aan een vriendin, krijg je een zalig verwenpakketje van Weleda. Jouw vriendin krijgt bij aankoop van haar Mammae borstvoedingsbeha een gratis doosje zoogkompressen.
Je vindt hier de verkooppunten en actievoorwaarden.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden