Onderzoek: Hoe ervaar je kolven op het werk? Schrijf je nu in!

kolfstraat2020.jpgWij zoeken deelnemers voor een onderzoek naar ervaringen met kolven op het werk. Dit onderzoek is bedoeld voor vrouwen die op dit moment kolven op het werk, en minimaal 24 uur per week werken. We zijn zowel op zoek naar vrouwen bij wie het kolven makkelijk gaat als naar vrouwen die moeite hebben met kolven, om zo een goed representatief beeld te krijgen. 
Het doel van ons onderzoek is om aanbevelingen te doen waardoor het makkelijker wordt om werken en borstvoeding te combineren. Het is dus belangrijk dat zoveel mogelijk moeders meedoen met dit onderzoek. We stellen jouw medewerking daarom heel erg op prijs!‘¨

LET OP: De werving voor het onderzoek is op dit moment gepauzeerd, maar over enkele weken begint het vervolgonderzoek. Houd voor meer informatie deze website is de gaten!
Meedoen met het onderzoek houdt in dat je drie weken lang tijdens de eerste kolfsessie van elke werkdag een paar vragen invult via je mobiele telefoon (circa één minuut). Verder vragen we je om twee korte vragenlijsten via internet in te vullen: de eerste vragenlijst vul je in bij inschrijving voor het onderzoek, en de tweede vragenlijst na afloop van het onderzoek (beide circa tien minuten). Voor het onderzoek is het belangrijk dat je alle metingen invult.

Kans op mooi kado

hnbbglow.jpegOnder de deelnemers die het onderzoek hebben afgerond worden leuke cadeaus verloot; zoals mooie boeken over borstvoeding en ouderschap en een Samsung Galaxy tablet! Ook houden we je, als je dat wilt, op de hoogte van de uiteindelijke resultaten van het onderzoek.
Lijkt het je leuk om deel te nemen? Klik hier om je in te schrijven en de eerste vragenlijst in te vullen.

Heb je nog vragen? Mail mij gerust.
(Graag géén opmerkingen bij dit bericht zelf plaatsen.)

Alvast hartelijk bedankt!
Met vriendelijk groet, Sjoukje van Dellen
Onderzoeker Rijksuniversiteit Groningen

NB De dagelijkse metingen starten vanaf maandag 6 januari, en daarna elke eerstvolgende maandag na inschrijving. (Als je je inschrijft op een vrijdag, zaterdag of zondag, start het onderzoek op de maandag erop – dus een week later – omdat er minimaal 1 werkdag nodig is om de nieuwe inschrijvingen te kunnen verwerken.)

Lees ook:
Boekje Borst en Baan: Alles over Werken en Borstvoeding combineren, verkrijgbaar in onze webshop.

NB We verzoeken jullie dringend géén opmerkingen te plaatsen in dit facebookbericht. Omdat deze het onderzoek beïnvloeden, en dat willen we niet 🙁 Is misschien niet zo leuk, maar het moet echt deze keer…

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden