Tevreden met Borstvoeding.com? Nomineer de site!

nwsbericht_bv_prijs5.jpgKomend jaar op de NegenmaandenBeurs wordt in het kader van de Baby & Kids Website Award 2009 de beste informatieve website ‘Info Site Award’ en de beste online shoppen website ‘Webshop Award’ uitgereikt. Doe mee! Eén minuutje tijd kost het om www.borstvoeding.com te nomineren voor de ‘Info Site Award’ !!
Dat kan via deze link naar de nominatiepagina.

Zou toch geweldig zijn als borstvoeding.com volgend jaar op de NegenmaandenBeurs in het zonnetje wordt gezet!! Zegt het voort op alle fora en hyves enzo die je kent.

Reacties van lezers

Bianca: Ik ben weer helemaal gerustgesteld en heb ook meteen op je site gestemd net, want ik vind het ideaal dat altijd als ik iets wil weten dat ik altijd daar terecht kan, dus ook daarvoor bedankt!!

Trudy: Mijn stem heb je hoor. Ik ga meer mensen deze link sturen om zo meer stemmen te krijgen…!

Anouschka: Ik heb een nominatie verstuurd!!

Coby: Ik zal je nomineren!

Kay: Jij verdient de eerste plek, maar ik hoop wel tweede naast jou te mogen staan met draagdoek.nl. Of jij eerste bij de info site en ik eerste bij de webwinkelaward, hahaha Ik heb op je gestemd!!

Mama van Ilya, Maxim en Nimue: ik heb je genomineerd! en met graagte; je hebt gewoon dé site als het over borstvoeding gaat!!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden