Mammae reikt BorstvoedingAwards uit in België & Nederland: Nomineer nu!

bvaward2015.jpgNa het overdonderende succes van de eerste Belgische Borstvoedingsawards vorig jaar reiken we dit jaar opnieuw de Borstvoedingsawards uit. En aangezien we vorig jaar zoveel reacties uit Nederland kregen en het Haags Borstvoedingscentrum Vita Nova de enige Nederlands Award won, lanceren we de award ook in Nederland!

Heeft jouw vriendin niet opgegeven met borstvoeding ondanks een moeilijke start? Doet je man zijn uiterste best om je te helpen tijdens je borstvoedingsperiode? Zorgt je baas voor een fijne afkolfruimte?
Ben jij erg onder de indruk van een vroedvrouw die er alles aan doet om je te helpen met borstvoedingskwaaltjes? Heb jij een collega die zich met een indrukwekkend onderzoek naar borstvoeding bezighoudt? Of ben jij helemaal te vinden voor een organisatie die mama’s steunt bij borstvoeding?

Nomineer dan hier tussen 15 november en 15 december jouw favoriete kandidaat voor de borstvoedingsawards!

Op 20 december reiken we volgende drie borstvoedingsawards uit:

  • 1. Borstvoedingsaward 2015
    Een award voor een vrouw, man, bedrijf of organisatie die borstvoeding in de voorbije jaren op een opmerkelijke manier in de kijker heeft gezet. Na het overdonderende aantal reacties uit Nederland tijdens de eerste Borstvoedingsawards, zal er een award voor België en één voor Nederland uitgereikt worden.
  • 2. Borstvoeding PRO Award 2015
    Een award voor bedrijven, medische instellingen of organisaties die zich op een professionele manier met borstvoeding, zwangerschap en geboorte bezighouden en borstvoeding op een opvallende manier in de schijnwerpers weten te zetten.
  • 3. Borstvoeding VIP Award 2015
    Een award voor mediafiguren of journalisten die borstvoeding uit de schaduw halen.

Mail je favoriete kandidaat naar ons of post het op de Mammae Facebookpagina.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden