Symposium Borstvoeding op z’n best: niet altijd vanzelfsprekend!

ijsselland.jpg
Op 15 oktober 2015 organiseren de lactatiekundigen van het IJsselland Ziekenhuis het borstvoedingssymposium Borstvoeding op z’n best: niet altijd vanzelfsprekend!

Enkele van de onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn

  • Sondevoeding thuis voor prematuren
  • Psychiatrie en borstvoeding
  • De traumatische partus en borstvoeding
  • Tienermoeders en borstvoeding
  • Social media en borstvoeding

Sinds 2004 is het IJsselland Ziekenhuis Baby Friendly Hospital. Dagelijks ervaren wij de voldoening van het begeleiden van ouders en kinderen bij borstvoeding. Regelmatig worden wij echter ook geconfronteerd met de problemen die hierbij kunnen ontstaan. Kennis, zowel bij ouders als bij zorgverleners, is het instrument om deze problemen te voorkomen en op te lossen. De informatie die de sprekers u op dit interessante symposium zullen brengen, zal je kennis zeker vergroten.

Het symposium is voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met moeders die borstvoeding geven en kinderen die borstvoeding krijgen zoals kinderartsen, gynaecologen, consultatiebureauartsen, verloskundigen, huisartsen, lactatiekundigen, kraamverzorgenden, verpleegkundigen met het aandachtsgebied ouder en kindzorg en de contactpersonen van de borstvoedingzelfhulpgroepen. Voor gynaecologen, kinderartsen, verloskundigen, lactatiekundigen en artsen jeugdgezondheidszorg wordt accreditatie aangevraagd.

Klik hier voor de uitnodiging in pdf. En hier kun je je inschrijven, maar wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

De kosten voor het symposium bedragen € 95,–.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden