Veel foto’s van draagwandeling en picknick 13 juni in Utrecht

nwsbrcht-draagdoek3.jpgDe lente is een heerlijke tijd om er op uit te gaan met je kinderen en ze buiten te dragen. Daarom is er op zondag 13 juni een Draagwandeling in Utrecht. Leuk om te zien, maar vooral ook leuk om mee te doen! Vrolijk jezelf en het straatbeeld in de Utrechtse binnenstad op en kom samen wandelen met andere ouders die hun kinderen dragen in een draagdoek of andersoortige drager.

Foto’s van de wandeling en picknick

nwsbrcht-dragen1.jpgZo te zien is er een flinke opkomst. @tearsong bedankt voor de foto!

Uitpuffen en bijkletsen

Na de wandeling kun je uitpuffen en bijkletsen op het groene gras tijdens een gezellige american style picknick in het park waarbij iedereen zelf wat te eten of te drinken meeneemt. Wie wil kan daar dan van mee proeven. Zo krijgen we een leuk en gevarieerd aanbod aan eten en drinken. De kinderen kunnen daarnaast even uitrazen in de speeltuin.
Wij hebben goed weer besteld, maar mocht het niet op tijd geleverd worden is er ook een paviljoen waar we gebruik van kunnen maken.

Draag jij ook graag? Wandel mee, leer andere dragers en draagfans kennen, geniet en inspireer anderen tot dragen!

Wij hopen je op 13 juni te zien!

We verzamelen vanaf 11:30, er is dan de mogelijkheid om je knoop professioneel te laten checken door een draagdoekconsulent van de VDC.
Het vertrek is om 12:00 en de picknick in het park begint om 13:00. Ben je niet in staat om mee te wandelen? Je bent ook meer dan welkom om alleen de picknick bij te wonen.

Meer informatie

Op Draagwandeling&Picknick of volg ons via @draagwandeling op twitter voor de meest recente info/nieuws etc.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden