Steun Kenniscentrum Borstvoeding donatiecampagne (5): de webshop toegelicht

Wij zijn een paar maanden geleden een bijzondere donatiecampagne gestart waarin wij manieren aandragen waarop je Kenniscentrum Borstvoeding kunt steunen. Door ons te steunen maak je verdere ontwikkeling en nieuwe projecten mogelijk. Deze maanden belichten wij regelmatig de verschillende manieren waarop je ons kunt steunen. Vorige maand hebben wij KaartopMaat onder de aandacht gebracht. Deze maand is het de beurt aan onze webshop.

In onze webshop verkopen wij onder andere boeken, borstvoedingsproducten en kolfapparaten. Producten die wij zorgvuldig hebben geselecteerd en waar wij voor de volle 100% achter staan.

Boeken

beeld-bmbbv_site_200.jpgBoeken zoals Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten zijn rechtstreeks bij ons te koop en indien gewenst, signeren we hem voor jou. Ook leuk als kraamcadeau voor een zwangere vriendin!

Kolfapparaten

horigen_chicture3.jpg
Bijzonder trots zijn wij ook op de Horigen Kolfapparaten die wij sinds kort in het assortiment hebben. De kolfapparaten krijgen lovende recensies op onder andere de website van de Consumentenbond, zo schrijft iemand: ‘Meerdere kolven geprobeerd, maar de Horigen Chicture wint op alle vlakken. Comfortabel en niet pijnlijk (had ik bij anderen wel) veel kracht door dubbele motor, makkelijk te gebruiken en maakt niet veel lawaai. En belangrijk voor mij: snel veel opbrengst. Ik kan geen enkel kritiekpunt bedenken. Zeker niet als je ook prijzen gaat vergelijken.’ Te koop bij ons in de webshop.

Sieraden

armbanden.pngOp zoek naar een bijzonder cadeau voor de feestdagen? In onze webshop verkopen wij nu de prachtige sieraden met edelstenen van Mammae. De grijze en roze borstvoedingsarmbandjes bestaan uit mooi gepolijste edelstenen, afgewerkt met zilveren details. De armbandjes zijn elastisch waardoor je ze gemakkelijk kunt wisselen en tevens kunt gebruiken om te weten welke borst er ‘aan de beurt is‘™.
Voor tijdens de zwangerschap hebben een bijzonder mooie zilveren zwangerschapsketting met edelstenen. De edelstenen Rhodochrosiet, Labradoriet, Chalcedoon, Maansteen en Opaal zijn speciaal uitgezocht voor hun positieve werking op de zwangerschap, bevalling, borstvoeding en baby. Na de bevalling is de ketting makkelijk te verkleinen en heb je nog steeds een prachtig halssierraad.

Wij breiden het assortiment regelmatig uit dus hou de webshop in de gaten!

Wat als je nu even niets nodig hebt?

Dan zijn er nog een heleboel andere manieren om ons te steunen. Bekijk onze Donatieflyer voor meer informatie & tips!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden