Borstvoedingsvragen op ongebruikelijke uren

Heb je een borstvoedingsvraag of een acuut borstvoedingsprobleem op een ongebruikelijk uur van de dag? Geen nood! Bel de Borstvoedingslijn: 0900-borstvoeding of 0900 2677886. De Borstvoedingslijn is bereikbaar op werkdagen tussen 18.00 en 9.00, dus juist ‘s avonds en ‘s nachts! En ook in de weekenden en op alle feestdagen. Het kost € 0,45 per minuut.
De Borstvoedingslijn is een onafhankelijke organisatie en een initiatief van twee jonge meiden Kirsten Feijen en Rieneke Hiemstra. Kirsten en Rieneke zijn borstvoedingsdeskundig en hebben jarenlang ervaring opgedaan binnen een van de landelijke borstvoedingsorganisaties. Kirsten en Rieneke willen juist op de ongebruikelijke uren beschikbaar zijn omdat er ook dan behoefte is aan goede borstvoedingsinformatie.

Dus: heb je grote of kleine borstvoedingsvragen? Schroom niet, ook al is het midden in de nacht, en bel 0900-borstvoeding of 0900 2677886. Het kost € 0,45 per minuut, maar dan hoef je ook echt niet bang te zijn dat het ongelegen komt.

Overigens zijn de vrijwilligsters bij de borstvoedingsorganisaties bijna allemaal ook buitenkantooruren bereikbaar. Er wordt wel begrip gevraagd voor het feit dat een telefoontje ook wel eens ongelegen kan komen. De Vlaamse LLL’ers werken met voorkeurstijden, daarbuiten zijn ze niet bereikbaar.

Kijk ook hier

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden