Borstvoedingsbeleid op het kinderdagverblijf?

nwsbrcht-lespetits.jpgWe zijn op zoek naar kinderdagverblijven, crèches, kinderopvangplekken met een Beleid ten aanzien van borstvoeding. Een beleid dat vastgelegd is en gedragen wordt door alle afdelingen en medewerkers. Ken jij zo’n beleid? We horen het graag!
Selda Halderman, van Les Petits Kinderopvang is van plan om voor haar bedrijf een goed borstvoedingsbeleid op papier te zetten. Ze is daarom op zoek naar ervaringen van anderen met deze materie en naar reeds bestaande borstvoedingsbeleidsstukken. Wij weten wel dat borstvoeding natuurlijk is en dat het borstvoedingsbeleid eigenlijk geïntegreerd zou moeten zijn binnen het algemene beleid van een kinderopvangorganisatie maar dat gaat (waarschijnlijk) nog lang niet altijd op.

Het gaat er om dat alle medewerkers maar ook de (aankomende) vaders en moeders goed geïnformeerd worden over het beleid zodat dit ook gedragen kan worden door de medewerkers.
Weet jij of ze bij jou op de kinderopvang een borstvoedingsbeleid hebben? Of ken je een organisatie die ook bezig is een borstvoedingsbeleid op papier te zetten?

Neem dan contact op met Selda Halderman.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden