We zijn er weer!

2week36-k.jpgOok zo’n heerlijke zomer gehad? Van een aantal van jullie weet ik het, want ik kreeg prachtige vakantiefoto’s met dito vakantieverhalen. De foto die me het meest trof is die van Karin, moeder van Joris. Karin schrijft: Joris (veertien maanden) had zijn beentje gebroken en lag vervolgens twaalf dagen ‘in tractie’. Omdat hij constant moest blijven liggen, heb ik mij letterlijk in allerlei bochten gewrongen om hem te kunnen voeden. Maar omdat ik hem ook niet kon oppakken en vasthouden was ik maar wat blij met deze vorm van kontakt. Hij heeft de hele tractie glansrijk doorstaan.

Prachtig Karin, petje af!
Ik was ook even weg en heb me in Zuid-Italië laten verwennen door de zon! Heb heerlijk gegeten en ben ongelooflijk uitgerust. Dacht kiloos aangekomen te zijn, maar de weegschaal gaf -3 aan… Toch ben ik teruggekomen met een flinke stapel nieuwe plannen en ideeën; kennelijk levert niets doen ook wat op!

Ja, we gaan dus door met de foto van de week. Het was me duidelijk: jullie zijn er gek op. Ik heb het plan om nóg iets speciaals te doen met de foto’s die jullie insturen. Aan dat plan wordt momenteel gewerkt en over een maandje ofzo kan ik er meer over vertellen. Ik zal dan waarschijnlijk ook iets kunnen doen met al die foto’s die jullie vorig jaar opgestuurd hebben en die nog niet op de site geplaatst zijn.

Zo heb ik ook plannen met de hyves van het Kenniscentrum Borstvoeding en de hyves van de Stichting Borstvoedingspromotie. Hou de mail in de gaten, want er komt snel een oproep.

Nou, en waarschijnlijk hebben jullie de cartoons al gezien. Leuk of niet leuk? Reageren op een forum kan niet want dat hebben we niet, maar je mag me natuurlijk altijd een mail sturen. Of nog leuker: stuur me je verhaal van de week. Want ook daar gaan we mee door. Net als de column van de week, de nieuwsberichten, de agenda-borstvoedingactiviteiten, de congresverslagen… en en en…

Groet!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Gerelateerde artikelen