Get up, stand up… stand up for your rights!

column-243b.jpgBorstvoeding.com, alias Kenniscentrum Borstvoeding, heeft tiet zat. Tijd zat dus! Ik heb geen glazen bol waarmee ik in de toekomst kan kijken. Toch weet ik dat we door zullen gaan met het steunen van moeders en kinderen in hun recht om borstvoeding te geven dan wel te nemen.
We hebben een website bomvol borstvoedingsinformatie. Voor allen die het lezen en gebruiken willen. We hebben de online referentie-groeicurven van de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) die laten zien hoe kinderen behoren te groeien. Kun je gebruiken, maar het hoeft niet.

We hebben Tiet Zat gemaakt. Een prachtfilm over langer voeden, heel gewoon. Daar kun je naar kijken en van genieten, maar het hoeft niet. We werkten aan een prachtboekje Borst & Baan. Eigentijdse informatie over borstvoeden in combinatie met werken buiten de deur. Misschien handig om te gebruiken, maar het hoeft niet.
We zijn achter de schermen bezig met twee mooie apps geschikt voor Apple-toestellen. Niet boos worden als je geen Apple-device hebt. De apps geschikt maken voor andere toestellen is een volgende stap.

Ondertussen worden reeds bestaande artikelen herzien en komen er nieuwe artikelen bij op de site. Allemaal over borstvoeding en borstvoedinggerelateerde zaken. We publiceren verhalen van moeders. We schrijven zoete, maar ook prikkelende columns. We publiceren elke dag een borstvoedingsfoto. En nogmaals: enkel voor wie het lezen, zien en of gebruiken wil.

Borstvoeding.com stelt aan iedereen die hier belang bij heeft, informatie over borstvoeding beschikbaar. Dat is mijn doel. Doe er je voordeel mee. Het hoeft niet, het mag. Je hoéft geen borstvoeding te geven!

Het ‘gevaar’ van je werkelijk verdiepen in borstvoeding is wel dat je er aan verslingerd kan raken.

Dat je elke dag even op de site komt kijken.
Dat jullie borstvoeding een succes wordt.
Dat je langer voedt dan iedereen je afraadt te doen.
Dat je zomaar tiet zat hebt.
Dat je opgestaan en opgekomen bent voor je eigen rechten én voor de rechten van je kind.

Precies zoals Bob Marley het zo mooi zingt.
Dáár doe ik het voor: Get up, stand up… stand up for your rights!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Gerelateerde artikelen