En wauw, nu snap je eindelijk het nut van de bh!

kinderen-bh2.gif

Zelf hou ik erg van televisieprogramma‘™s met van die extreme makeovers. Het is net een sprookje, als daarbij het lelijke eendje verandert in een prachtig mooie zwaan. Dat gaat trouwens niet zomaar vanzelf. Nee, daarvoor is heel wat meer nodig dan een paar gemene pesterijtjes door jonge eendjes en wat stille tranen in het riet. De moedige kandidaten van de televisie makeovers ondergaan voor hun sprookje de meest verschrikkelijkste ontberingen. Ogen worden gelift, tanden worden rechtgezet in urenlange tandartssessies, buikvet wordt slurpend weggezogen, neuzen worden gebroken en weer rechtgezet en o ja, de kandidaten mogen zes weken nauwelijks eten. Ze hebben pijn, ze hebben honger, ze zijn bang, maar geen klacht over de opgespoten lippen hè. Ja, slechts wat zacht geween als ze de thuisgebleven bloedjes van kinderen en dito echtgenoot op de video zien. Echt karakter vind ik dat. En dat allemaal voor minder rimpels, een hippe coupe en: een mooie boezem.
Vooral dat laatste. Want een goeie voorgevel is onovertroffen, dat weet iedereen die wel eens een man overdwars een tijdschrift heeft zien lezen.
Het is dus on-be-grij-pe-lijk dat dit machtige wapen niet in de strijd wordt gegooid als het gaat om het promoten van borstvoeding. Nee, de instanties die de weifelende aanstaande moeder over de borstvoedingsstreep willen trekken, hebben het altijd alleen maar over serieuze zaken zoals antistoffen, kostenbesparing, minder risico van borstkanker en geringer postnataal bloedverlies. Niet echt dingen waarvan je als jonge vrouw warm wordt van binnen. En daarmee laten de voorlichters dus een groot, in het oog springend voordeel van borstvoeding zomaar links liggen. Of eigenlijk twee voordelen.

Omdat die voorlichters zo keurig zijn natuurlijk. Maar het blijft zonde om het niet even te noemen, dus doe ik het maar. Weifelende zwangere dames, opgelet: tijdens de gehele borstvoedingsperiode heb je pronte memmen. Menige vrouw met een zuinige cup A of B weet zes maanden lang niet wat haar overkomt: cup C! cup D! cup Dubbel-D! Samen met de kittig vooruitgezogen tepels geeft dit een wonderbaarlijk heerlijk sensueel effect.

Goh, wat staan de zomershirtjes ineens pittig strak! Wat zinken die venijnige, van de zwangerschap overgebleven, buikvetrolletjes daarbij fijn in het niet! (Trouwens, iedereen weet dat als je borstvoeding geeft je niet te snel mag afvallen, wat een goeie smoes is om regelmatig chocola, chips en gevulde koeken te eten). Wat een sierlijk decolleté is er te tonen, een echte, met zo‘™n gleufje! En wauw, nu snap je eindelijk het nut van de bh!
Borstvoeding is voor jonge moeders als een extreme makeover, maar dan zonder operaties. Met borstvoeding ben je tijdelijk een Katja, een Marilyn, een Georgina, een Angelina. Kortom: een echte seksbom. Zonder de seks dan hè. Daar hebben jonge moeders helemaal geen tijd voor.

[Eerder geplaatst in Metro – 25 januari 2005]

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Gerelateerde artikelen