How2talk2kids

boek-howtotalk.jpgDit boekje biedt eenvoudige en praktische vaardigheden die thuis direct toepasbaar zijn. De belangrijkste regel is om te praten en te luisteren zonder te oordelen. Het kind krijgt ruimte om zelf na te denken wat hij kan doen en komt eventueel zelf met een oplossing. Hiermee groeien zowel het zelfvertrouwen en het zelfbeeld als de zelfstandigheid van het kind, waar het de rest van zijn leven profijt van heeft.
How2talk2kids laat je een respectvolle manier zein om te communiceren met je kind. Pas jet het toe, dan zul je zien dat alle partijen zich lekkerder gaan voelen. Het zal je helpen beter met de negatieve gevoelens van je kind om te gaan, duidelijke grenzen te stellen terwijl de relatie met je kind zich verdiept. Je kind zal meer zijn eigen verantwoordlijkheid nemen voor zijn gedrag en leren eigen oplossingen te vinden. Mensen die de methode toepassen, geven aan dat het gezelliger is geworden in huis en dat iedereen in het gezin lekkerder in z‘™n vel zit.

How2talk2kids is de Nederlandse versie van het succesvolle Amerikaanse How To Talk programma. Het is in 2006 in Nederland opgericht door Heleen de Hertog. How2talk2kids staat voor betere communicatie tussen volwassene en kind, opdat de relatie verdiept en het kind meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld krijgt. Het programma bestaat uit een workshop en het boek ‘How To Talk So Kids Will Listen & Listen So Kids Will Talk’.

  • Auteurs: Adele Faber & Elaine Mazlish
  • Uitgever: How2talk2kids
  • ISBN: 9789081240017
  • Prijs: € 22,50
  • Bestel bij Bol.com, klik op de banner!

    buttonpartner.gif

Lees ook

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden