Tantemelk

kolfervaring4.jpgZwanger van een drieling! Wat komt er dan allemaal op je af!
Onzekerheid, bezorgde dokters, overbezorgde omgeving, vele echo‘™s, ziekenhuisbezoeken, een grotere auto en een zus die vanaf moment één vastbesloten is te helpen met het voeden van de kindjes.
Zelf zwanger van haar derde eenling, start ze bij 37 weken met kolven. Resultaat: een doos vol spuitjes met colostrum. Om na de geboorte van haar dochter gelijk weer aan de slag te gaan met de kolf, elke dag, de productie loopt op, de vriezer raakt vol.
Ondertussen groeit de drieling gestaag en blijft zo lang mogelijk binnen, in moeders buik. En dan komt de dag dat ze geboren worden. Piepklein en zo kwetsbaar. Drie prachtige lieve meisjes.

kolfervaring5.jpgTante waakt als een leeuwin over haar colostrum en zorgt er eigenhandig voor dat deze melk in perfecte staat bij de meisjes in het ziekenhuis wordt aangeleverd.
Wat hebben ze een goeie start! De artsen besluiten dat een toch wel risicovolle behandeling tegen ernstige darminfectie niet nodig is, dankzij de Tantemelk.

kolfervaring6.jpgAls de meisjes 3,5 week zijn mogen en moeten moeder en twee meisjes naar huis en zou de kleinste alleen achter moeten blijven in het ziekenhuis. Gelukkig is daar weer die tante die haar nichtjes thuis live kan voeden terwijl hun moeder bij hun zusje in het ziekenhuis kan zijn!

kolfervaring7.jpgDe drieling, nu bijna een jaar, drinkt alweer een tijdje alleen hun eigen moeders melk en de inmiddels lege vriezer staat weer te koop. Maar dan toch, heel af en toe, nog een live slokje bij hun tante, omdat die Tantemelk zulke mooie herinneringen oproept en ook zó heerlijk smaakt!

Maaike

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden