Boekje Borst en Baan: Alles over Werken en Borstvoeding combineren

bb_cover.pngIn dit boekje kun je alles lezen over hoe je borstvoeding kunt combineren met je werk. Want, waarom stoppen? Stoppen lijkt makkelijk, investeren en borst en baan combineren is daarentegen een uitdaging. Soms gaat de borstvoeding vanaf dag één van een leien dakje. Soms heb je wat tijd en oefening nodig om tot een goede balans te komen. Eén ding is zeker: borstvoeding wordt steeds leuker en makkelijker.

Boekje Borst en Baan bestel je gemakkelijk via de Webshop van Kenniscentrum Borstvoeding.
bb_pag9.pngBorst en baan combineren betekent dat je moeder kunt zijn en ook weer in je werkende leven jezelf kunt zijn. Het zal misschien voelen alsof het twee gescheiden werelden zijn, maar dat hoeft niet. Want juist het kolven op je werk geeft je een fijne band met je kindje! Er zijn veel manieren waarop je borst en baan kunt combineren. De wet en je werkgever kunnen je daarbij helpen. En ja, eerlijk is eerlijk: het vraagt wat doorzettingsvermogen, organisatietalent en creativiteit, maar veel moeders voor jou hebben het al gedaan.

bb_pag32.pngWij hopen dat je het gewoon gaat proberen, en zult merken hoe leuk en fijn het is om als werkende moeder je kindje te blijven voeden! Borst en Baan is een mooi en praktisch boekje voor (aanstaande) moeders, hun werkgevers en sociale omgeving, met informatie, ervaringen en tips over het geven van borstvoeding in combinatie met werken.

Borst en Baan is een uitgave van Kenniscentrum Borstvoeding en il panda electrik.
Boekje Borst en Baan bestel je via de Webshop van Kenniscentrum Borstvoeding.
Wil je Boekje Borst en Baan inkopen voor wederverkoop? Neem dan contact op met Stefan Kleintjes.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden