Fotoverhaal van Maaike

verhaal-472-1.jpgHoi Stefan, het gaat goed met Joren hoor! Hij is inmiddels tien maanden en drinkt lustig voort. Hij eet, in tegenstelling tot zijn broer op die leeftijd, erg weinig en selectief (hij moet kokhalzen als je fruit aanbiedt) maar ik maak me maar geen zorgen want hij zit goed in het spek. Broccoli, boontjes bloemkool en brood gaat er wel in. Althans, dat wat niet op de vloer belandt natuurlijk, keurig volgens jouw methode, de Kleintjesmethode dus.
verhaal-472-2.jpgGijs drinkt nog één keer per dag bij me, in de ochtend. Het voelde vaak niet fijn en daarom zijn we geminderd van twee naar één keer per dag. Hij geniet er nog erg van.
De eerste is buiten, tijdens het spelen in de grondbox (hij kruipt al vanaf zeven maanden dus af en toe is ‘opsluiting’ wel handig) wilde hij een slok.

De andere was vanmiddag: na een lange, warme dag viel Gijs spontaan in slaap op mijn schoot na allerlei uitbarstingen, terwijl Joren ook aan het spartelen en jengelen was en uiteindelijk rustig werd aan de borst.
Mijn wallen… Tja… Nachtvoedingen en het leven met een baby en peuter is nu eenmaal geen oliebol. Vind ik.

Groetjes, Maaike