Trotse boob-a-holic!

verhaal-206-1.jpgHallo mijn naam is Ben en ik ben een trotse boob-a-holic! Mijn grote zus (45 mnd) en ik zijn dan ook lid van de grote groep baby’s en kinderen die ook verslaafd zijn aan het witte vloeibare goud. Mijn grote broer is veertien maanden lid geweest.

Wij nemen volop gebruik van het drie-stappenplan voor boob-a-holics:

  • Wij geven ons volledig toe aan onze verslaving.
  • Wij zijn in staat zelf aan te geven wanneer wij willen drinken en hoeveel.
  • Ook als wij borstvoeding willen wanneer wij getroost willen worden, word dit ons met veel liefde gegeven.

verhaal-206-2.jpgEn kijk eens hoe gelukkig ik ben!
Ik ben nu al vier maanden verslaafd. Nu is het af en toe wat moeilijker, want ik vind de dingen om mij heen ook wel interessant. Een slokje en weer even met een ondeugende blik kijken of mama wel een praatje wil maken, dan weer een slokje en even kijken naar de wereld om ons heen. Dus heeft mama maar gebruik gemaakt van de speenketting en zich zelf omgetoverd in een speelrek. Grote zus maakt overigens van de pauzes goed gebruik, door zogenaamd mij een kusje te geven en dan snel een slokje te nemen, want ja dat is toch zonde als de tap vrij is en er geen gebruik van word gemaakt?

Soms als mama haar even niet kan geven omdat ze het zo druk heeft met mij, dan vraagt grote zus om een ‘sakju’. Dan wil ze graag een zakje afgekolfde melk. De vriezer ligt er toch mee vol, want mama heeft hyperlactatie en een hele sterke toestroomfeflex.
Als mama even niet oplet onder het reflex, zit mijn hele gezicht onder de moedermelk. Het is soms zo erg dat het bij papa terecht komt op de andere bank. Ik denk dat ze wel mee kan doen met de Olympische Borstspelen met ver-schieten.

Liefs, Frederike