Geen verhaal

verhaal-284.jpgOfwel… geen bijzonder verhaal. Ik geniet alleen maar. Ons jongste meisje is nu zestien weken. Vanaf 1 minuut na de geboorte houdt ze al van de borst. En dat is heerlijk. Mijn oudste heb ik vijf maanden gevoed met een tepelhoedje. Daarna ging ze uiteindelijk toch over op de borst zonder hoedje!

Dit live voeden zonder kunstgrepen is een kado, net als onze beide kindjes trouwens. De oudste stopte na 22 maanden zelf met de borst. Ik heb het nog drie dagen geprobeerd, zonder resultaat: 12 maart 2012. Best wel een schok, want ik wist natuurlijk niet dat dat mijn laatste dag zou zijn. Gelukkig mag ik nu weer een poosje geven, en dat is erg prettig.

Afgelopen dagen gaat het wat lastig met voeden en gisteren hield ik er een erg pijnlijke borst aan over. Ik hou het goed in de gaten, want op een ontsteking zit ik niet te wachten.
Het beste van de afgelopen tijd? Ik kon met mijn werk regelen dat ik in totaal een half jaar verlof heb en dat is echt luxe.
Onze oudste gaat een dag in de week naar de opvang in deze periode, dus ik kan genieten van de beide dames. De jongste slaapt ook al door en dat maakt het dubbelprettig.

Dus: geen bijzonder verhaal, we leven in het nu, en genieten er van.
Ik wens je een fijne dag,

Mandy