De buitenwereld vindt het wel genoeg

verhaal-25-sandra.jpgWe genieten al een jaar samen van de borstvoeding, ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit gedacht had dat ik het zo lang zou geven. Ik ging voor de zes maanden, na tepelkloven, te veel en te weinig melk, verstopte melkkanaaltjes. Toch heb ik die zes maanden gehaald, wat was ik trots!!!

En toen, tja.. we gingen gewoon nog even door, eerst rustig begonnen met de bijvoeding en ik zou wel zien of ik over een maandje stoppen zou. En zo zijn we nu alweer bij een jaar lang borstvoeding aangekomen. Wat een mijlpaal, al een heel jaar lang groeit en ontwikkelt ons kind zich op mijn melk, ik vind het een prachtig natuurlijk iets. En ik vind het zo zonde dat niet meer mensen deze keuze maken!

Ik merk nu veel in onze omgeving dat de ‘buitenwereld’ het nu wel genoeg vindt, mensen kijken erg vreemd op als ze horen dat ik nog borstvoeding geef. Ik ben een redelijk jonge moeder en om ons heen gebeurt dit echt nooit. Daarom heb ik heel veel steun en hulp gevonden op het borstvoedingsforum en op borstvoeding.com.

We merken ook dat het moeilijk is om goede informatie over borstvoeding te krijgen, de huisarts en het CB zijn slecht op de hoogte. Lang leve het forum en deze site dus!

We zouden het leuk vinden om ons verhaal met deze foto op de site terug te zien, ik doe nog steeds mijn best voor een mooie borstvoedingsfoto, maar meneer is erg geïnteresseerd in het fototoestel en hapt dan echt niet meer aan!

Groeten Sandra en Cas.